Wie ik ben

Ik ben geboren in 1973 en opgegroeid in het Brabantse Rosmalen. Sinds mijn studie woon ik  in Utrecht.  Ik heb een dochter en zoon, wiens vader uit Bénin komt. Wij brengen in ons gezin twee culturen samen. Het geeft me een diep inzicht in de impact die de wereld waarin ik ben opgegroeid op mij heeft. En geeft me het vermogen om dwars door grote verschillen en zelfs andere talen nieuwe wegen te bewandelen om tot elkaar te komen. Ik ben gefascineerd door de vraag waar we als individu invloed hebben en waar de context leidend is, ofwel door het spel tussen individu en context. Dat is ook waar ik veel met klanten bij stil sta.

Ik heb organisatiepsychologie –Interventies in groepen en organisaties– gestudeerd. Daarna heb ik me middels diverse opleidingen en workshops bekwaamd in Transactionele Analyse, Systemisch Werken, NLP, enneagram, human dynamics, struktogram, interventiekunde en bedrijfskunde. Sinds 2013 neem ik deel aan de derde Nederlandse groep van de Ridhwan school.
Ik ben een beweeglijk mens. Ik heb naast mijn werk en studie altijd met veel passie gedanst. Dat begon met klassiek ballet, daarna moderne dans, theaterdans, dansimprovisatie, instant composition en Afrikaanse dans en percussie.
In de dans heb ik veel geleerd over mijzelf en mijn impulsen, maar ook over (organisatie)principes als tijd en ruimte, over initiatief nemen en volgen, over aanwezig zijn in het moment, leiderschap en compositie. Maar de dans zorgt er vooral voor dat ik voel dat ik leef en door de dans voel ik me weer verbonden met mijn lichaam en omgeving.
In 2015 heb ik samen met Mieke Moor en Marieke Ploeg het Organisatieatelier, Ruimte tussen de Regels opgericht. In die ruimte kan ik mijn fascinatie rondom organiseren, dans, denken en lichamelijkheid, individu en collectief voortdurend makend onderzoeken.
Begin 2018 zijn we samen met een collectief van kunstenaars en organisatiewerkers de Werkplaats Overvloed gestart. In 2023 moesten we uit het toenmalige pand.
We zijn met de danscommunity naar de Arkansadreef in Overvecht verhuisd en daar Community Overvloed gestart. We creëren ruimte voor embodiment, beweging en creatie van binnen naar buiten. In dit initiatief doe ik ervaring op met horizontaal organiseren.

Steeds meer ben ik dans en bewegen centraal gaan plaatsen in mijn werk. Zoals met het dansproject Celebrate the Seasons en African Circle Sessions. In het aanbieden van dans verbind ik movement research (en het bewust bewegen) aan de Afrikaanse dans en de rol van de kring als context voor improvisatie.
Naast mijn werk als Omdraaier ben ik voorzitter van Art Root Collective.
Ik ben lid van Broodfonds Utrechtse Kring.