Wat ik doe voor wie

Wanneer gebaande (advies)paden voor een vraagstuk geen oplossing bieden of je nieuwsgierig bent naar een nieuw perspectief, kom ik in beeld.
In mijn werk combineer ik inzicht in de dynamiek van organisaties en ervaring met persoonlijke ontwikkeling van mensen. Ik heb een scherp gevoel voor verhoudingen en houd ervan vraagstukken op onconventionele, creatieve wijze te benaderen. Lees hier meer over mij en mijn cv.

Ik bied begeleiding in de organisatiecontext in ruwweg onderstaande vormen.

Coaching
Je werkt als leidinggevende, (zelfstandig) professional, adviseur, ondernemer of bestuurder en ondanks je (hoge) opleiding of persoonlijke ontwikkeling en ervaring loop je tegen vraagstukken aan, die je niet alleen wilt of kunt oplossen. Organisaties zijn complexe systemen, die je hoe dan ook lees meer

Organisatieontwikkeling
Jullie team, bestuur, project of organisatie loopt vast. Of staat voor grote uitdagingen die een ander perspectief op organisatie vereisen. Zelfstandig krijgen jullie onvoldoende zicht op de patronen die doorbroken moeten worden, of raken jullie verstrikt in zich steeds herhalende dynamieken. Jullie willen daar nu echt verandering in aanbrengen. lees meer

Dans-denkateliers / workshops
Ik ontwikkel en begeleid graag werkplaatsen waarin een groep mensen elkaar rondom een inhoudelijke (organisatie)vraag ontmoet op zoek naar nieuwe inzichten en perspectieven. Ik breng ik deze vraagstukken graag door fysieke oefeningen of specifieke maak-, waarneem- en gespreksopdrachten tot leven. Met ‘embodied’ filosofie als uitgangspunt… lees meer

Intervisie
Met een groep leren op de grens van theorie en praktijk, van persoon en organisatie rondom actuele casussen. Dát vind ik heerlijk om te begeleiden in intervisies. In een boek of model lijkt de georganiseerde wereld zo simpel. In de praktijk blijkt deze weerbarstig. lees meer