Contact

Mieke Koldewee
T   06 27 06 29 19
M  info@miekekoldewee.nl

Bezoekadres:
Organisatieatelier
Arkansasdreef 20, 3565 AR Utrecht

Postadres
Adelaarhof 5, 3514 TZ Utrecht

KvK 30232479 | Bank NL06INGB0005347037 | BTW NL147969013B01

Algemene Voorwaarden

Zorgvuldig zaken doen
Ik ben aangesloten bij de Orde van Organisatieadviseurs en de ethische code van Phoenix Opleidingen. Ik houd me aan de gedragsregels van beide instituten.

In het eerste (telefonische) contact verken ik kort de vraag en bepalen we met wie het vrijblijvende intakegesprek plaats dient te vinden.

Wil je na dat intakegesprek vervolgens met mij aan de slag en denk ik iets te kunnen betekenen, dan ontvang je een offerte en kunnen we na ondertekening beginnen. Betreft het een grotere opdracht rond een organisatievraag, dan zoek ik daar de juiste collega‚Äôs bij en starten we de eerste fase. In deze fase hebben we gedegen gesprek(ken) waarin de gewenste verandering, het ontwerp van een traject en de contractering van sleutelpersonen centraal staan.
Ik houd gedurende het traject vinger aan de pols of we op de goede weg zijn. Regelmatig een pas op de plaats en ruimte om kritiek te geven hoort daarbij. Daarnaast reflecteer ik regelmatig op mijn persoonlijk functioneren met mijn eigen supervisor en in leer- en intervisie groepen.
Tenslotte hecht ik veel waarde aan een gepast, getimed en goed afscheid.